Dagbesteding is geen nederlaag

Nieuwe folder per 1-11-2023

Vanaf 1-1-2023 hebben we een nieuwe folder in omloop gebracht. Mocht je geïnteresseerd zijn in de folder en een paar exemplaren willen ontvangen? Stuur dan een berichtje aan sander@stichtingdebuitenkansen.nl

5-10-2023 Artikel over De Buitenkansen in het Eindhovens Dagblad

15-2-2023 Artikel over de eerste maanden

2-5-2022 Plan van aanpak bos Antwerpsebaan te Knegsel

20-1-2022 De Buitenkansen organiseert open middag op 18 maart 2022

1-1-2022 De Buitenkansen aangesloten bij Zorgcoöperatie Brabant

Na het afronden van de administratieve zaken, waaronder het voldoen aan de eisen die op het gebied van kwaliteit aan de leden van coöperatie worden gesteld , is De Buitenkansen per 1-1-2022 aspirant lid geworden van het samenwerkingsverband. Dat betekent dat vanaf dit moment De Buitenkansen gebruik kan maken van alle aanbestedingen die de coöperatie heeft afgesloten met de verschillende gemeenten.

18-2-2021 Folder klaar en contract Veldhoven rond

In de afgelopen weken hebben we onze aanbesteding voor WMO-begeleiding 18+ uitgebreid met gemeente Veldhoven. Hiermee is het bereik van de stichting flink vergroot. Ook hebben we de folder, ontworpen door Studio Spuk, afgemaakt. We zijn de nu contacten aan het maken met de verschillende gemeentes en collega-zorginstellingen om kennis te maken en tot samenwerking te komen. De eerste reacties zijn veelbelovend en we hopen binnenkort onze eerste deelnemer te mogen ontvangen op de boerderij!

Stuur ons een berichtje als je geïnteresseerd bent in de folder.

1-4-2020 Aanbesteding contract WMO Kempengemeenten rond

Stichting De Buitenkansen heeft met succes de aanbesteding voor het bieden van begeleiding vanuit de WMO binnen de Kempengemeenten doorlopen. Dat betekent dat de stichting begeleiding mag gaan bieden aan volwassenen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Oirschot.

1-7-2019 Nieuwe stal met melkrobot in gebruik genomen

Hein heeft begin juli zijn koeien met succes verhuisd naar de nieuwe stal, waarin de koeien door een robot gemolken gaan worden. Na een dag of twee waren de meeste koeien gewend en kenden ze de weg naar de robot. Voor Hein betekent dit dat hij niet meer elke ochtend en elke avond, zeven dagen per week, de stal in moet om de koeien te melken.